Translate

Donnerstag, 8. August 2019

Krémsajttal töltött csirkemell, baconba csomagolva

Egy egyszerű finom csirkemell zöldfűszeres krémsajttal és aztán baconba csomagolva, az valami isteni. A puha csirkemell, a zöldfűszeres krémsajt és a ropogós bacon tökéletes ízharmónia. Elkészítéséhez 30 perc elegendő, plusz 30 perc sütés. Próbáljátok ki, megéri!
 Hozzávalók 4 személyre:
  • 4 db csirkemell filé
  • 200 g natúr Philadelphia krémsajt ( vagy más krémsajt)
  • 1/2 csokor snidling vagy apróra vágott zöldhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • néhány bazsalikom levél
  • só, bors
  • 150 g vékony bacon szelet

Elkészítés:
1. Klopfoljuk ki a csirkemellet kb. fél cm vastagra.
2. Az apróra vágott zöld fűszereket keverjük el a krémsajttal, sóval és borssal ízesítjük. A krémsajtot elosztjuk a csirkemelleken, elsimítjuk és föltekerjük. 
3. Tekerjük köré a bacont és rögzítsük fogpiszkálóval.
4. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük. 
5. Ezután sütőrácson 5 percig 220 fokon süssük ropogósra a szalonnát. 
                                                              Jó étvágyat!



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen