Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 200 g natúr Philadelphia krémsajt ( vagy más krémsajt)
- 1/2 csokor snidling vagy apróra vágott zöldhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 csokor petrezselyem
- néhány bazsalikom levél
- só, bors
- 150 g vékony bacon szelet
Elkészítés:
1. Klopfoljuk ki a csirkemellet kb. fél cm vastagra.
2. Az apróra vágott zöld fűszereket keverjük el a krémsajttal, sóval és borssal ízesítjük. A krémsajtot elosztjuk a csirkemelleken, elsimítjuk és föltekerjük.
3. Tekerjük köré a bacont és rögzítsük fogpiszkálóval.
4. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük.
5. Ezután sütőrácson 5 percig 220 fokon süssük ropogósra a szalonnát.
Jó étvágyat!
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen